تاریخ : چهارشنبه 22 مرداد 1399
کد 46

ثبت نام بدون آزمون ( ویژه استعدادهای درخشان ) کارشناسی ارشد سال 99 دانشگاه آزاد اسلامی

جزئیات ثبت نام در دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد (ویژه استعدادهای درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی

داوطلبان می بایست ، با مراجعه به سامانه ثبت‌نام اینترنتی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه به آدرس www.azmoon.org نسبت به خرید اینترنتی کارت اعتباری ثبت‌نام در دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته اقدام نمایند.
به اطلاع متقاضیان ثبت نام بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال 99 دانشگاه آزاد اسلامی می­ رساند ، ثبت نام از ساعت 13 روز پنج شنبه مورخ 16 مرداد ماه آغاز و تا 31 مرداد ماه ادامه خواهد داشت.
داوطلبین با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرس www.azmoon.org   پس از مطالعه دفترچه راهنما و در صورت داشتن شرایط ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد ابتدا نسبت به خرید کارت اعتباری اقدام و سپس با ورود به سامانه نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته حسابداری (واحد هریس _کد 388) اقدام نمایند.
داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته / محل ، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد  خود حفظ نمایند.

• در چهارشنبه 22 مرداد 1399
  • ساعت 09